Bioresonantie

Energetisch testen

Wat is energetisch testen?

 

Qest4 test apparatuur

Alles is energie: alle materie, ziekteverwekkers, voeding, ons lichaam, onze cellen, onze gedachten, onze emoties, onze gevoelens.

Deze energie kan gemeten worden. Energetisch testen gaat over het testen van weerstand in en het testen van meetrillen van levende systemen.

Dit meetrillen gebeurt als een bepaalde frequentie herkend wordt, wanneer de trillingsfrequentie van de zender overeenstemt met die van de ontvanger.


Hoe werkt energetisch testen als therapie?

Energetisch testen maakt onder andere gebruik van de elektromagnetische trillingen van de cliënt zelf. Door chemische processen in de cellen ontstaan zwakke elektromagnetische trillingen. De elektro-magnetische signalen die in en om het lichaam aanwezig zijn, kunnen met behulp van elektrodes worden opgevangen en doorgegeven naar het apparaat waar mee gewerkt wordt, in dit geval de Qest4. De Qest4 is het nieuwste systeem van de leverancier  van de Asyra.


De behandeling met het Qest4 programma is erop gericht blokkades op te sporen en te zoeken naar wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Met de Qest4 kunnen de onzichtbare energetische trillingen van het lichaam vertaald worden naar zichtbare informatie. Zo kan het systeem ondersteunen bij het energetisch testen van bijvoorbeeld voedselintoleranties, schimmels, bacteriën, virussen en de hormoonspiegel.


Energetisch testen en homeopathie

Het energetisch testen van pathogenen, hormoonspiegels, nutriënten en intoleranties zijn voorbeelden van waar  het werken met energetisch testen kan ondersteunen bij een homeopathische analyse en behandeling.   


Meer informatie over het systeem Qest4 en de achtergrond, vindt u op de website van Asyra.

Behandeling

Met de Qest4 wordt het hele lichaam getest. Dat is zo omdat een klacht verschillende onderliggende oorzaken kan hebben. De resultaten van de test geven extra informatie, naast de informatie die tijdens de anamnese verzameld wordt.


Een behandeltraject bestaat uit meestal 3 tot 5 afspraken en druppels met ondersteunend frequenties die in de tussentijd genomen worden.


Kosten

Het eerste consult duurt voor volwassenen 90 minuten en kost 95 euro. Vervolgconsulten duren 50 minuten en kosten 65 euro. De druppels die u eventueel dient te gebruiken, worden extra in rekening gebracht a 5 euro.


Contact

Wilt u een afspraak maken, of meer informatie, dan kunt bellen met de praktijk of uw vraag stellen via onderstaand formulier.

Onder de menu-optie CONTACT vindt u de gegevens van de praktijk

Via onderstaand formulier kunt u een bericht sturen


De gegevens die u hieronder invult worden enkel gebruikt om contact op te nemen naar aanleiding van uw bericht.