Routebeschrijving Haarlem

Routebeschrijving praktijk Haarlem

Victor van Vrieslandstraat 4, 2025 LS Haarlem

Openbaar vervoer

Van het station in Haarlem brengt bus 2 u naar de bushalte die het dichts bij de praktijk is.

U neemt bus 2 richting Haarlem Noord Spaarne Gasthuis. Bij bushalte Victor van Vrieslandstraat stapt u uit, loopt een klein stukje terug en ziet aan uw rechthand een hoge flat. In dit flatgebouw, op de begane grond is de praktijk gevestigd.

U kunt ook bus 3, 14, of 73 nemen. Dan stapt u uit bij de halte Marsmanplein. U loopt aan de overkant van de straat de Generaal Spoorlaan in en volgt deze straat tot u bij de Jan Gijznekade komt. Bij de Jan Gijzenkade slaat u rechtsaf. Daarna neemt u de vierde weg rechts, de P.C. Boutenstraat. U ziet aan de overkant van de weg een hoger flatgebouw met daarvoor een parkeerplaats. In deze flat, op de begane grond, is de praktijk..


Vanaf het station Santpoort-Zuid kunt u naar de praktijk lopen. Dit is een rustige weg. De routeplanner geeft aan dat het ongeveer 15 minuten lopen is.

Vanaf het station slaat u linksaf de Willem de Zwijgerlaan in, u steekt de Wüstelaan over en slaat linksaf. Vervolgens neemt u de eerste weg naar rechts, de Jan Gijzevaart. Deze gaat over in de Van Den Bergh Eysingaplantsoen. Houd rechts aan en loop het Schoterkerpad op. U loopt dan met aan de linkerhand water en weilanden en aan de rechterhand volkstuintjes. Het Schoterkerpad gaat onder de Randweg door en aan de andere kant van de Randweg steekt u de Jan Gijzenkade over en ziet links het flatgebouw waar de praktijk gevestigd is, op de begane grond.


Met eigen vervoer

Met de auto draait u vanaf de Randweg de Jan Gijzenkade op, vervolgens neemt u de eerste afslag links, de P.C. Boutenstraat, en daarna weer de eerste afslag links, de Victor van Vrieslandstraat. Daar kunt u aan de weg parkeren. Het hogere flatgebouw aan de linkerkant is het gebouw waarin de praktijk gevestigd is.


Komt u vanaf de Waarderpolder of de Rijksstraatweg volg dan de Jan Gijzenkade richting het noordwesten. U neemt dan de laatste afslag rechtsaf, de P.C. Boutenstraat en vervolgens de eerste afslag links, de Victor van Vrieslandstraat. Daar kunt u aan de weg parkeren. Het hogere flatgebouw aan de linkerkant is het gebouw waarin de praktijk gevestigd is.


Wachtruimte in de praktijk

Als u een afspraak heeft, is er iemand in de praktijk aanwezig en zal de deur open zijn. U kunt in de wachtruimte plaats nemen en wordt opgehaald voor de afspraak.

Via onderstaand formulier kunt u een bericht sturen

(De gegevens die u hieronder invult worden enkel gebruikt om contact op te nemen naar aanleiding van uw bericht.)

 
 
 
 
 

Zelf een afspraak maken

Door op de afbeelding van de agenda te klikken komt u in de digitale agenda. 

afspraak homeopaat