Tarieven en vergoeding

Tarieven

voor Homeopathische consulten geldt een btw vrijstelling

 

  Eerste consult

 


60 tot 90 minuten


110 euro


  Eerste consult kind (tot 11 jaar)

 


max 60 minuten


85 euro

 

  Vervolgconsult

 


50 minuten


75 euro

 

 Acuut consult / advies

 telefonsich of per mail

 

per 15 minuten

30 euro


Herhaalrecept /

Vervangen medicatie


-


25 euro

Voor de middelen worden extra kosten in rekening gebracht waneer deze voor een langere periode zijn en wanneer het een kuur betreft.

Consult aan  huis

Indien het voor u lastig is om naar de praktijk te komen, is het mogelijk om het consult bij u thuis te houden, mits u binnen een straal van 10 kilometer van station Haarlem woont. Er wordt dan 25 euro extra in rekening gebracht.

Woont u verder weg, dan kunnen we in overleg kijken wat de beste oplossing is.

Vergoedingen door verzekeraars

Via de link hieronder kunt u een overzicht bekijken waarop staat uitgewerktwelke verzekeraars binnen welke pakketten het consult (deels) vergoeden. De consulten homeopathie komen hiervoor in aanmerking. Bioresonanite wordt niet vergoed door verzekeraars.

Als homeopaat ben ik aangesloten bijde beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH), ikheb de opleiding Medische Basis Kennis afgerond (PLATO gecertificeerd) en ikben ingeschreven bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg(RBCZ). Bij twijfel kunt u altijd uw verzekeringsmaatschappij bellen om tevragen of zij een vergoeding uitbetalen.

 

Overzicht vergoedingen 2024


Acuut consult

In acute gevallen is het niet altijd nodig en soms zelfs niet wenselijk een consult te plannen. Vaak kan op basis van de acute symptomen een 'EHBO middel' worden geadviseerd. Het volgen van een cursus en de EHBO kit in huis hebben, helpt.Zelf een afspraak maken


Via de digitale agenda kunt u zelf een afspraak plannen.


Plan een afspraak in Haarlem


Plan een afspraak in Heemstede